CA

Bombers de Mallorca

El vostre servei d'emergències

El Consell preveu per al 2022 iniciar les obres del parc de bombers de Santanyí

El Consell preveu per al 2022 iniciar les obres del parc de bombers de Santanyí

(19/11/2020)

L’Ajuntament de Santanyí s’ha mostrat satisfet per la situació del projecte, que durant el 2021 acabarà tota la tramitació.

El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, juntament amb el director insular d’Emergències, Xisco López, s’han reunit amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, i el tinent de batlessa i regidor d’Emergències i Seguretat, Joan Gaspar Aguiló, per tractar sobre el projecte del futur parc dels Bombers de Mallorca a Santanyí.

El conseller Colom ha afirmat que el parc de bombers de Santanyí és un projecte que es farà al llarg d’aquesta legislatura. El Departament d’Hisenda i Funció Pública espera acabar tota la tramitació necessària per dur a terme el projecte durant el 2021 i es preveu que les obres s’iniciïn l’any 2022. Per part seva, la batlessa de Santanyí ha qualificat de satisfactòria la reunió mantinguda a la seu del Consell de Mallorca.

El parc de Santanyí serà la novena instal•lació dels Bombers de Mallorca i cobrirà la zona sud de l’illa. Està previst que el parc tengui una dotació d’un caporal i tres bombers permanents, així com quatre vehicles. Actualment, els bombers ja tenen vuit parcs (Alcúdia, Artà, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor i Sóller) amb una plantilla de 252 membres. El mes passat, el cos va ampliar la plantilla amb nou bombers nous per al Grup de Rescat de Muntanya.

Bombers de Mallorca