CA

Bombers de Mallorca

El vostre servei d'emergències

Els Bombers de Mallorca preparen simulacres i exhibicions de vehicles per a la 12a Trobada de Cossos d’Emergències 3er Memorial Juan Cifuentes

Els Bombers de Mallorca preparen simulacres i exhibicions de vehicles per a la 12a Trobada de Cossos d’Emergències 3er Memorial Juan Cifuentes

(20/10/2023)

Petits i grans podran pujar als camions de bombers i es durà a terme l’excarceració d’un vehicle accidentat

Els Bombers de Mallorca participaran aquest diumenge en la 12a Trobada de Cossos d’Emergències 3er Memorial Juan Cifuentes, que se celebra a Inca englobada en la Fira de la Terra. Els visitants podran gaudir de simulacres i exhibicions de diferents vehicles dels col•lectius d’emergències i seguretat.

A l’estand dels Bombers de Mallorca hi haurà una mostra dels vehicles que fan servir en les seves actuacions. A l’exposició, es mostrarà una bomba rural pesant, una bomba forestal lleugera, un vehicle autoescala, el centre de comandament avançat de Bombers i un furgó de salvament específic de rescat de muntanya amb tot l’equipament d’actuació.
 
A les 10.15 hores es farà un simulacre multidisciplinari d’accident de trànsit, en el qual es realitzarà l’excarceració d’un vehicle accidentat. També es promourà l’ús dels extintors d’incendis mitjançant un taller amb un simulador de foc real. La trobada, que s’ubicarà al carrer dels Sabaters del polígon de Can Matzarí, serà de 10 a 14 hores i hi assistiran dotze bombers del Servei.

A les 12 hores, la consellera d’Hisenda i Funció Pública, M. Pilar Bonet, i el director insular d’Emergències, Joan Fornàs, així com una representació dels Bombers de Mallorca faran una ofrena floral al monument en homenatge a Juan Cifuentes.

Amb aquesta participació, els Bombers de Mallorca volen acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen a les emergències, un servei essencial per a la ciutadania, a més de mostrar els vehicles i els equipaments que hi utilitzen, sense oblidar l’aspecte preventiu per evitar incendis i accidents a les nostres cases i a la vida quotidiana.

Bombers de Mallorca