CA

Totes les notícies

Vés enrere 50 intervencions dels Bombers de Mallorca a causa del fort vent

50 intervencions dels Bombers de Mallorca a causa del fort vent

(09/12/2019)

Un incendi a una nau agrícola a Santa Margalida i la caiguda d’un arbre de grans dimensions a Consell, les incidències més importants

Els Bombers de Mallorca han efectuat fins aquesta hora 50 sortides derivades del fort vent que està bufant a l'illa. Els vuit parcs de bombers (Calvià, Llucmajor, Inca, Manacor, Sóller, Artà, Felanitx i Alcúdia) estan actius i fent feina a diversos municipis de Mallorca. S'ha activat el protocol d'ajuda mútua amb els Bombers de Palma i es dona suport al municipi de Marratxí. S'està actuant també en coordinació amb altres serveis d'emergències.

 

Un dels incidents més destacat és l'incendi a una nau agrícola a Santa Margalida, en el qual hi hores d'ara hi intervenen operatius de quatre parcs dels Bombers de Mallorca. També han intervingut per la caiguda d'un pi de grans dimensions sobre la façana d'un edifici al Passeig Mallorca de Consell.

 

La resta de incidències han estat relacionades amb caigudes de branques, arbres, elements de façanes i elements estructurals, a més de tasques de neteja.

 

El cos de Bombers de Mallorca continua alerta per nous incidents que es puguin produir.